13 Απρ 2024

Άρης Βουκ. - Α.Π.Σούδας 3-0 / Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας Χανίων 2023-24 / 22η αγωνιστική

Για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας Χανίων 2023-24 η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίσθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο των Βουκολιών με αντίπαλο την ομάδα του Άρη Βουκολιών και ηττήθηκε με σκορ 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Άρη γκολ πέτυχε δυο γκολ 17' και το 28' του πρώτου ημιχρόνου μετά από αμυντικά λάθη της Ακαδημίας. Η ομάδα της Ακαδημίας αντέδρασε και στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε πέναλτι με τον Παπαδόπουλο που εκτέλεσε ο Μαναρώλης και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Άρη ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ με τον Άρη να πετυχαίνει άλλο ένα γκολ στο 65' και ο αγώνας να ολοκληρωθεί με 3-0. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52' το παιχνίδι διακόπηκε για 35 λεπτά λόγω του σοβαρού τραυματισμού του ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας Παπαδόπουλου ο οποίος μετά από μια εναέρια μονομαχία και πτώση στο έδαφος τραυματίσθηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, τις οποίες ανέκτησε λίγο αργότερα με τη βοήθεια του γιατρού του αγώνα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. 

Να σημειωθεί ότι με την ομάδα της Ακαδημίας πήραν χρόνο συμμετοχής και τέσσερις ποδοσφαιριστές από το τμήμα Κ-16 του σωματείου οι οποίοι και ανταποκρίθηκαν πολύ καλά κάτω και από από τις ιδιαίτερες συνθήκες που συνεχίσθηκε ο αγώνας μετά το σοβαρό τραυματισμό του συμπαίκτη τους.

Α.Π.Σούδας (Γιώργος Τζατζιμάκης): Κουφός, Ιωαννίδης, Κέκας (77' Βασιλάκης), Κλωθάκης Ε. (46' Κωστόπουλος), Μπαρκάλης, Αναστασόπουλος (46' Μωραϊτάκης), Βογιατζής, Βεργεράκης, Μαναρώλης, Τύμπας (77' Πυροβολάκης Ε.), Παπαδόπουλος (52' λ.τρ. Σινάνογλου).

Αναπληρωματικοί: Κλωθάκης Ι., Διαμαντάκης, Κουρκουμελάκης, Προκοπάκης

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ευχόμαστε περιστικά και ταχεία ανάρρωση  στον ποδοσφαιριστή μας Παπαδόπουλο Νίκο και να επιστρέψει σύντομα και υγιής στην ομάδα μας.

Τα αποτελέσματα & η βαθμολογία:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ - ΤΙΤΑΝ 0-1
ΑΜΙΛΛΑ - ΑΣΠΙΔΑ 2-1
ΧΑΛΗΣ - ΚΟΥΜΠΕΣ 2-0
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 2-0
ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΘΗΣΕΑΣ 1-1
ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. - ΔΟΞΑ ΠΑΧ. 1-4

Στιγμιότυπα από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου