14 Σεπ 2019

Ποσειδών Κ.Ρ. - Ακ. Ποδ. Σούδας 2-2 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2019-20 // 1η αγωνιστική

Ξεκίνημα σήμερα με την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας Χανίων 2019-20. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Κολυμβαρίου με αντίπαλο την ομάδα του Ποσειδώνα Κ.Ρ. και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Σ' ένα πολύ 
καλό παιχνίδι για την ομάδα της Ακαδημίας, ο Ποσειδώνας προηγήθηκε μόλις στο 8' όταν μετά από απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Χαμζάι η μπάλα βρήκε στο τείχος άλλαξε πορεία και κατάληξε στα δίχτυα του Παπαδομανωλάκη. Η Ακαδημία αντέδρασε και στο 25' ο Καραγιαννίδης με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 74' μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό ο Μουτσάνι έβγαλε τον Καραμαλίκη απέναντι από τον τερματοφύλακα του Ποσειδώνα και αυτός πλάσαρε και έκανε το 1-2. Ο Ποσειδώνας που θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 76' όταν από απ' ευθείας φάουλ του Χαμζάι η μπάλα αποκρούστηκε από την συμβολή των δοκών ισοφάρισε τελικά στο 88' μετά από λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα της Ακαδημίας και κοντινό πλασέ του Μαριανάκη.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου): Παπαδομανωλάκης, Φαραζής, Μαγγέλας, Χατζηγιάννης, Κούτας, Παπαγεωργίου Γ., Φίλκας (85' Βλαχάκης), Καραγιαννίδης, Μουτσάνι (90' Βασιλοδημητράκης), Φραγκιαδάκης 
(60' Καραμαλίκης), Μεμινάι (72' Παπαγεωργίου Ι.).
Αναπληρωματικοί : Κλεινάκης, Χριστουλάκης.
Τα αποτελέσματα η βαθμολογία:
ΘΗΣΕΑΣ ΠΕΡΙΒΟΛ. - ΙΩΝΙΑ 2000 6-1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Κ.Ρ. - Α.Π. ΣΟΥΔΑΣ 2-2 (Καραγιαννίδης, Καραμαλίκης)
ΑΠΤΕΡΑ - ΚΑΛΤΣΕΤΟ 2-1
ΚΟΡΩΝΙΣ ΒΑΜΟΥ - ΡΟΔΩΠΟΥ 2-3
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ ΣΤ. - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2-0
ΠΕΡΓΑΜΟΣ ΒΡΥΣΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΙΝΙΑ 1-1
ΑΣΠΙΔΑ ΝΑΥΣΤ. ΚΡ. - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. 0-3
ΑΜΙΛΛΑ ΜΟΔΙΟΥ - ΥΡΤΑΚΙΝΑ ΣΕΛΙΝΟΥ 3-0

Στιγμιότυπα από τον αγώνα



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου