2 Αυγ 2024

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 η έναρξη για τα Τμήματα Υποδομών της Ακ. Ποδ. Σούδας


Για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 είναι προγραμματισμένη ή έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου για τα τμήματα Υποδομών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας.

Στην Ακαδημία μπορούν να εγγραφούν αγόρια και κορίτσια από 4-15 ετών τα οποία στελεχώνουν τα τμήματα των ομάδων Κ16, Κ14, Κ12, Κ11, Κ10, Κ9, Κ8, Κ7, Κ6 καθώς και το γυναικείου Τμήμα της Ακαδημίας. 

Τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας συμμετέχουν κάθε χρόνο στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων (Ε.Π.Σ.Χ.).

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας συνεργάζεται για έβδομη συνεχή χρονιά με τις Σχολές Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ (AEK FC DEVELOPMENT NETWORK), ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών με δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα που λειτουργεί υπό την αιγίδα και την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. AEK. Αποστολή του δικτύου είναι η ολοκληρωμένη αθλητική εκπαίδευση νεαρών ποδοσφαιριστών που θα ανδρωθούν ποδοσφαιρικά μέσα από μία εκπαιδευτική και αγωνιστική διαδικασία πλήρως εναρμονισμένη με τις αρχές του ψυχαγωγικού αθλητισμού, του «ευ αγωνίζεσθε», της ευγενούς άμιλλας και τους υγιούς συναγωνισμού. Η αγωνιστική αξιολόγηση των αθλητών του δικτύου πραγματοποιείται αυστηρά με επιστημονικές μεθόδους και οι πλέον ταλαντούχοι εξ αυτών προωθούνται στα τμήματα υποδομής και στις αγωνιστικές ομάδες της ΑΕΚ.

Στόχοι: Ψυχαγωγία των αθλητών, ανάπτυξη ποδοσφαιρικών φυτωρίων, διαπαιδαγώγηση των αθλητών γύρω από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός, σχεδιασμός αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων που θα προσφέρουν καινούργιες εμπειρίες στους αθλητές

Υπηρεσίες: Ένταξη σε ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών που εκπονείται, καθοδηγείται και επιβλέπεται από το προπονητικό και επιστημονικό προσωπικό του AEK FC DEVELOPMENT NETWORK . 
Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων με εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις, τακτικές ενημερωτικές συναντήσεις με τους γονείς των αθλητών.

Ειδικοί Συνεργάτες: Ιατρός προπονήσεων, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Φυσικοθεραπευτής

Οι εγγραφές στα τμήματα Υποδομών της Ακαδημίας θα γίνονται Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή (19:30-21:00), Τρίτη, Πέμπτη (18:00 - 21:00) και Σάββατο (09:00 - 12:00) στο γήπεδο της Σούδας. 
Από φέτος η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα και ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας και υποβάλλοντας την απαιτούμενη φόρμα εγγραφής στο σύνδεσμο :  ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΟΥΔΑΣ αλλά και μέσω της εφαρμογής myTeam η οποία θα λειτουργήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα και κάθε γονέας θα έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει ειδοποιήσεις, ανακοινώσεις και πληροφορίες για τους αγώνες/προπονήσεις και άλλες εκδηλώσεις που θα αφορούν αποκλειστικά στο παιδί του (θα αποσταλεί αναλυτική ενημέρωση για τη διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας της εφαρμογής)

Στα τμήματα Κ16 (2009-10) και Κ14 (2011-12), οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα και μπορούν να συμμετέχουν αθλητές γεννηθέντες από το 2009 έως και το 2012.

Υπεύθυνοι Ακαδημίας: Παπαγεωργίου Αντώνης (Γενικός Διευθυντής) Τηλ. 6972216024
                                     Τζατζιμάκης Γεώργιος (Τεχνικός Διευθυντής) Τηλ. 6977194408
e-mail: soudafootballacademy@yahoo.gr l Ιστοσελίδα : www.arissoudas.blogspot.gr

Παρακάτω το αναλυτικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα ανά Ηλικιακή κατηγορία με τις ημέρες και τις ώρες έναρξης των προπονήσεων το οποίο έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας στο σύνδεσμο : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Π.ΣΟΥΔΑΣ 2024-25

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου