6 Ιουλ 2024

Ανακοίνωση Α.Π.Σούδας

Από την Ακαδημια Ποδοσφαίρου Σούδας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η ομάδα της Α.Π.Σούδας δεν θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2024-25.
Ο κύριος λόγος που συνέβαλε σ΄αυτήν την απόφαση είναι ότι κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο δεν συντρέχουν οι απαιτούμενες συνθήκες κάτω από τις οποίες ιδρύθηκε, στελεχώθηκε και συμμετείχε ενεργά από το 2013 έως σήμερα στο Τοπικό Πρωτάθλημα η ομάδα της Α.Π.Σούδας. 
Η βασική συνθήκη ήταν η ομάδα να είναι στελεχωμένη από νεαρούς ποδοσφαιριστές προερχόμενους από την Ακαδημία οι οποίοι θα πλαισιώνονται από ελάχιστους πιο έμπειρους  ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας.
Από την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο η συνθήκη αυτή έπαψε πλέον να υφίσταται αφού ο αριθμός των νεαρών ποδοσφαιριστών σταδιακά μειώθηκε σημαντικά λόγω της συνεργασίας και της προώθησης αρκετών από αυτών στην ομάδα του Άρη Σούδας αλλά και λόγω αποχώρησής τους από τα Χανιά λόγω σπουδών με αποτέλεσμα κατά την τρέχουσα περίοδο να μην υφίσταται ικανός αριθμός ποδοσφαιριστών προερχόμενων από το τμήμα Κ-16 της Ακαδημίας που να μπορούν να στελεχώσουν μια ομάδα που θα σταθεί επάξια στο τοπικό πρωτάθλημα.
Ελπίζουμε στο μέλλον να δημιουργηθούν και πάλι οι κατάλληλες συνθήκες και η ομάδα να αγωνισθεί και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου