9 Ιουν 2024

Καλοκαιρινό Ποδοσφαιρικό Camp Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας (17/6 - 11/7)

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας σε συνεργασία με το ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK ανακοινώνει τη διεξαγωγή καλοκαιρινού camp ποδοσφαίρου με σύνθημα "Παιδαγωγική & Ποδοσφαιρικό παιχνίδι". Το camp θα διεξαχθεί από 17/6-11/7/2024, στο Γήπεδο της Σούδας.
Στο camp μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά εντός αλλά και εκτός της Ακαδημίας που έχουν γεννηθεί τα έτη 2009 έως 2015.

Όλες οι προπονητικές μονάδες θα διεξαχθούν υπό την καθοδήγηση και τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας και θα δοθεί έμφαση στην τεχνική ευφυΐα, στις τεχνικές & αντιληπτικές δεξιότητες, στην ενδυνάμωση - ευλυγισία - συναρμογή και ισορροπία των αθλητών.

Το πρόγραμμα προπόνησης (προπονητικές ενότητες) θα έχει την δομή και θα ακολουθεί την φιλοσοφία του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK. 
Το αναλυτικό πρόγραμμα (ημέρες και ώρες) των εξειδικευμένων προπονήσεων έχει ως ακολούθως.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (6μελή τμήματα σε κάθε ηλικιακό γκρουπ) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τις δηλώσεις συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι 15/6/2024 στο Γήπεδο Σούδας (Δευ-Παρ 19:30-21:30 & Σαβ 09:00-12:00) στο Γραφείο της Ακ. Ποδ. Σούδας, στο τηλ. 6972216024 (κ. Παπαγεωργίου) ή μέσω e-mail στο soudafootballacademy@yahoo.gr

Υπεύθυνοι Διοργάνωσης: Αντώνης Παπαγεωργίου (Γενικός Διευθυντής Ακαδημίας)
                                         Γιώργος Τζατζιμάκης (Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας)

Κατά τη διάρκεια του Camp θα πραγματοποιηθεί και κοινωνική δράση συλλογής και προσφοράς καθαρού και αξιοπρεπούς ρουχισμού ο οποίος μέσω του Fabric Republic προσφέρεται σε κοινωφελείς οργανισμούς και διανέμεται σε όσους έχουν ανάγκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου