3 Απρ 2024

Στους "8" η Μικτή Κ16 της Ε.Π.Σ.Χανίων / Μικτή Κ16 Ανατολικής Αττικής - Μικτή Κ16 Χανίων 1-2

Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση, η Μικτή Κ16 των Χανίων πήρε την νίκη με σκορ 2-1 απέναντι στη Μικτή της Ανατολικής Αττικής και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής προηγήθηκε μόλις στο 5' μετα από ένα τυχερό γκολ που ξεκίνησε από ένα αμυντικό λάθος. Τα Χανιά αντέδρασαν πήραν την πρωτοβουλία και δημιουργήσαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 39' με το Νησιούδη.

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 76' μετά από πάσα του Νιαυραδάκη ο Ι.Ταπανάρης πέτυχε το 2-1. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο τερματοφύλακας της Μικτής χανίων Σοφιάκης απέκρουσε πέναλτι δίνοντας στη Μικτή Χανίων τη νίκη - πρόκριση στους "8" του Πανέλλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

ΕΠΣ Χανίων Κ16 (Παναγιώτης Διακάκης – Λευτέρης Βεστάκης): Σοφιάκης, Βέρδος, Ματζοράκης, Λουπάσης (62' Αθουσάκης), Νησιούδης, Κοντεκάς, Γελασάκης (74' Σ.Ταπανάρης), Περάκης, Λαΐνας (62' Νιαυραδάκης), Γεωργιακάκης (89' Νταμαδάκης), Χαϊδεμενάκης (62' Ι.Ταπανάρης)
Αναπληρωματικοί: Διγενάκης, Λούλο, Ματζοράκης, Παναγιωτάκης, Πουλιδάκης, Τσιριτάκης

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη αυτή πρόκριση και ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου