2 Ιουλ 2022

Ολοκληρώθηκε η σεζόν με εκδήλωση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2022 ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική περίοδος 2021-22 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, με τη διεξαγωγή μιας απόλυτα πετυχημένης εκδήλωσης στο γήπεδο της Σούδας. 
Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές των τμημάτων της Ακαδημίας ενώ τιμήθηκαν ο απελθών πρόεδρος του Άρη Σούδας Νίκος Κλωθάκης για την πολύχρονη προσφορά του στο σωματείο του Άρη και στο τοπικό ποδόσφαιρο, η κ. Γεωργία Κομισοπούλου για την επιτυχημένη πορεία της στη Διαιτησία και την προσφορά της στο ποδόσφαιρο καθώς και τρεις άνθρωποι από το χώρο του στίβου ο προπονητής κ. Κώστα Παπαμαρκάκης, και οι σφυροβόλοι Χρήστος Φρατζεσκάκης και Μιχάλη Αναστασάκης για τις μεγάλες επιτυχίες τους και τις διακρίσεις που έφεραν στον ελληνικό αθλητισμό. 
Μια ιδιαίτερη βράβευση, στο πλαίσιο της δράσης "Most Valuable Student" σε συνεργασία της ΑΕΚ με τον χορηγό "Active Computers", αποτέλεσε και η διάθεση ενός tablet στον αθλητή μας Γιώργο Τριλιράκη που συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο τον αθλητισμό με τη μάθηση και συγκέντρωσε το μεγαλύτερο αριθμό μορίων στις πρόσφατες Πανελλήνιες εξετάσεις. Την απονομή στον αθλητή μας έκανε ο επικεφαλής scouting της ΑΕΚ κ. Δημήτρης Ρούσσος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.   
Στη συνέχεια ακολούθησε πολύ κέφι και χορός που κράτησε μέχρι αργά υπό τους ήχους των τραγουδιών του συγκροτήματος των Γιώργου Φραντζεσκάκη και Γιώργου Στρατάκη.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες της σε όλους 
τους γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και στους χορηγούς για την προσφορά των δώρων, που συνέβαλαν στην απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση




























Ο Ν.Κλωθάκης με τον Γραμματέα του ΔΣ Α.Τσεκούρα

Η Γ.Κομισοπούλου με την ταμία του ΔΣ Α.Πλατσάκη

Ο Χ.Φρατζεσκάκης με τον Α.Παπαγεωργίου


Βράβευση Κ.Τριλιράκη από τον Δ.Ρούσσο και Α.Παπαγεωργίου




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου