12 Σεπ 2021

Ολοκληρώθηκε το 1ο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ με τη συμμετοχή προπονητών της Α.Π.Σούδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2021-22, που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου 2021 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα. 

Στο σεμινάριο συμμετείχαν και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας Κουκουδάκης Στέλιος, Τζατζιμάκης Γιώργος και Λάρδας Ισίδωρος. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας με το Δίκτυο Ακαδημιών της ΑΕΚ και την επιμέλεια του εκπαιδευτικού προγράμματος του σεμιναρίου, το οποίο διαμορφώθηκε μετά από συνεργασία της Διεύθυνσης του Δικτύου με τους συνεργαζόμενους συλλόγους, είχε ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης που άνοιξε το σεμινάριο το πρωί του Σαββάτου. Την ίδια μέρα διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Κ15 της ΑΕΚ και του Ερμή Ανω Λιοσίων και εισήγηση από τον προπονητή της Κ15 της ΑΕΚ Ιβάν Νεντέλκοβιτς. Την Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εισηγήσεις του Ηλία Κυριακίδη, του προπονητή της Κ12 Στέλιου Ορφανίδη και των προπονητών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Γιώργου Κιούπη και Αντώνη Λυκούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου