31 Μαΐ 2020

Από 1/6/2020 η επανέναρξη Προπονήσεων για όλους αθλητές


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΓΑ η Γ΄ φάση άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα ξεκινάει τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020. Σε αυτή τη φάση θα επιτραπεί η προσέλευση στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις αθλητών και αθλουμένων όλων των ηλικιών σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις, με βάση και τη συνολικότερη πορεία της επιδημίας στη χώρα. 

Οι προπονήσεις για το πρώτο διάστημα θα διαρκούν περίπου μία ώρα και θα υπάρχει κενό περίπου 20' μεταξύ των προπονήσεων κάθε γκρουπ.
Σε κάθε εγκατάσταση θα υπάρχει μία είσοδος και έξοδος στην οποία θα καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι αθλητές και
θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους αθλητές και στο τεχνικό προσωπικό.

Κατόπιν των παραπάνω οι προπονήσεις για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ξεκινάνε από τη Δευτέρα 1-6-2020 και σύμφωνα με το υπάρχον πρόγραμμα προπονήσεων.
Ώρα έναρξης για τα τμήματα Κ-10 (2010-11), Κ-8 (2012-13), Κ-6 (2014-15) : 18:45
Ώρα έναρξης για τα τμήματα Κ-12 (2008-09) : 20:00

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ημερών είναι το πρόγραμμα που ισχύει από την αρχή της περιόδου 2019-20
Πρόγραμμα Προπονήσεων

Όσοι από τους αθλητές επιθυμούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις θα πρέπει να μεταβούν σε ιατρό (γενικό ιατρό ή παθολόγο ή καρδιολόγο ή πνευμονολόγο) με το παρακάτω ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ προκειμένου αφού εξετασθούν παραλάβουν τη σχετική ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ την οποία και θα προσκομίζουν όταν θα προσέρχονται στην προπόνηση. Όσοι από τους ενδιαφερόμενους δεν έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσης των παραπάνω εντύπων αυτά θα είναι διαθέσιμα προς διανομή από τη Δευτέρα 1-6-2020 στο γήπεδο της Σούδας.
Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής των προπονήσεων θα δοθούν στους αθλητές  από το τεχνικό προσωπικό της Ακαδημίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου