25 Μαΐ 2020

Επανέναρξη Προπονήσεων για αθλητές Τμήματος Κ-14 (2006-07)

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ανακοινώνεται η επανέναρξη των προπονήσεων για τους αθλητές του τμήματος Κ-14 (2006-07) την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 20:00 στο γήπεδο της Σούδας. Προσέλευση αθλητών στο γήπεδο 19:45.

Η χρήση των εγκαταστάσεων θα γίνεται με βάση το γενικό υγειονομικό πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και τις ειδικότερες οδηγίες της αθλητικής ομοσπονδίας.


Απαραίτητη προϋπόθεση για την επανέναρξη των ατομικών προπονήσεων για τους αθλητές του τμήματος Κ-14 θα είναι να προσκομίσουν τη σ
χετική ιατρική βεβαίωση η οποία να φέρει σφραγίδα και υπογραφή ιατρού ο οποίος τους εξέτασε. 
Οι προπονήσεις θα διαρκούν περίπου μία ώρα.
Στο γήπεδο θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο για τους αθλητές και τον προπονητή και θα υπάρχει μία είσοδος και έξοδος στην οποία θα καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι αθλητές και προπονητές με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ.

Όλοι οι εισερχόμενοι στο γήπεδο θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τα μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί και φαίνονται στον παρακάτω δεκάλογο του αθλητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου