9 Ιαν 2019

Ακ. Ποδ. Σούδας - Αστέρας Χαλ. 1-3 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2018-19 // 15η αγωνιστική

Συνέχεια με το μοναδικό παιχνίδι που έγινε σήμερα για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας Χανίων 2018-19. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο της Σούδας απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Χαλ. και ηττήθηκε με σκορ 1-3.
Σ' ένα παιχνίδι που η ομάδα της Ακαδημίας ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο ηττήθηκε από δικά της αμυντικά λάθη. 
Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 18' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ από 40 μέτρα μετά και από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα της Ακαδημίας.Το 0-2 έγινε στο 55' μετά από πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή ενώ το 0-3 στο 63' και πάλι από λάθος μεταβίβαση σε αντίπαλο που μπήκε μόνος του και εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ακαδημία μείωσε με τον Μουτσάνι στο 87' που βγήκε μόνος του μετά από ωραία πάσα του Λαβράνου και πλάσαρε τον τερματοφύλακα ενώ προηγουμένως είχε χάσει κι άλλες ευκαιρίες για να μειώσει νωρίτερα και να ξαναμπεί στο παχνίδι.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης) :Παπαδομανωλάκης, Κακαβελάκης (70' Βασιλοδημητράκης, Μαγγέλας (32' λ.τρ. Λαπάνι), Παπαγεωργίου Ι. (60' Σταφυλίδης), Ράπτης, Παπαγεωργίου Γ., Καραγιαννίδης, Φραγκιαδάκης (56' Ρηγάκης Ι.), Στέφα, Λαβράνος, Μουτσάνι.
Αναπληρωματικοί : Τζουγκράκης, Καραμαλίκης, Μεμινάι

Τα συνολικά αποτελέσματα και η βαθμολογία:

ΑΣΠΙΔΑ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 0-6
ΡΟΔΩΠΟΥ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ 3-2
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. - ΥΡΤΑΚΙΝΑ 0-0
ΧΑΛΗΣ - ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ 0-0
ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΑΜΙΛΛΑ 4-1
ΚΕΡΑΜΕΙΑ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ 0-3 α.α.
ΘΗΣΕΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝΟΛ. 3-0 α.α.
ΑΚ. ΠΟΔ. ΣΟΥΔΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ 1-3 (Μουτσάνι)

Στιγμιότυπα από τον αγώνα
 
 
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου