7 Οκτ 2018

Ακ. Ποδ. Σούδας - Υρτακίνα 1-1 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2018-19 // 3η αγωνιστική

Συνέχεια για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων 2018-19 με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Σούδας με αντίπαλο την ομάδα της Υρτακίνας και ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Σ' ένα πολύ καλό παιχνίδι η Ακαδημία προηγήθηκε στο 27' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σελάμης μετά από ανατροπή πάνω στον Φραγκιαδάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 48' ο Μουτσάνι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κακαβελάκης δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 53' ήρθε η ισοφάριση για την ομάδα της Υρτακίνας με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα η Ακαδημία είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών με τους Κακαβελάκη και Τσούρα ενώ ένα δοκάρι μετά από κεφαλιά είχε η ομάδα της Υρτακίνας.
  
Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης) : Παπαδομανωλάκης, Λαβράνος, Ρηγάκης Κ., Καραγιαννίδης Γ., Ράπτης Ν., Σελάμης (44' λ.τρ. Κακαβελάκης), Παπαγεωργίου Γ., Τσένκο, (62' Παπαγεωργίου Ι.), Μουτσάνι, Τσούρα (83' Μεμινάι), Φραγκιαδάκης (90' Στέφα),  
Αναπληρωματικοί : Τζουγκράκης, Βασιλοδημητράκης, Μαγγέλας.

Συνολικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία :
ΘΗΣΕΑΣ - ΧΑΛΗΣ 0-3
ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ 1-3
ΑΜΙΛΛΑ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 1-2
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. - ΡΟΔΩΠΟΥ 2-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ 1-0
ΚΕΡΑΜΕΙΑ - ΑΣΠΙΔΑ 0-3 α.α.
ΑΚ. ΠΟΔ. ΣΟΥΔΑΣ - ΥΡΤΑΚΙΝΑ 1-1 (Σελάμης)
ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝΟΛ. 3-0 α.α.

Στιγμιότυπα από τον αγώνα
Το γκολ του Σελάμη με πέναλτι






















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου