19 Οκτ 2014

Ισοπαλία οι Νέοι της Ακαδ. Ποδ. Σούδας

Δεύτερο "Χ" για την ομάδα Νέων της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αφού για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων 2014-15 σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Νιού Χωριού αναδείχθηκε ισόπαλη με το ευρύ 4-4 απέναντι στην ομάδα του Α.Ο.Χανιά.
Χόρτασαν γκολ οι θεατές του αγώνα με την ομάδα του ΑΟΧ να προηγείται νωρίς, μόλις στο 2' ενώ για την Ακαδημία ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα στο 10' με ωραίο πλασέ ο Τσένκο. Ο ΑΟΧ σημείωσε το 2-1 στο 14' και στην συνέχεια η ομάδα μας βγήκε στην επίθεση για να κάνει την ανατροπή, με το 2-2 από πλασέ του Μιχαλόπουλου στο 22' και το 2-3 με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βεργεράκη ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου στο 34'. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΑΟΧ έκανε την δικιά της ανατροπή και με δυο γκολ στο 39' και στο 47' κατάφερε να μπει μπροστά με 4-3. Ο Βεργεράκης μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του ΑΟΧ στο 56' κατάφερε με κοντινό πλασέ να κάνει το 4-4 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακαδ. Ποδ. Σούδας : (Χατζηγιάννης Μιχ.) Ψαρουδάκης Ι., Βασιλοδημητράκης (36' Γιαμυάκης), Ποταμίτης (36' Στέφα), Ματζοράκης, Σανδαλάκης, Βεργεράκης, Λαβράνος, Ρηγάκης, Χαριτάκης (50' Λιονάκης), Μιχαλόπουλος, Τσένκο (55' Τσουπάκης).
Αναπληρωματικοί : Μουμούρης, Ψαρουδάκης Ν., Πισσαδάκης.


Στιγμιότυπα από τον αγώνα 
























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου