9 Φεβ 2014

Με απόλυτη επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο BOWLING MEGA PLACE, στο Βλητέ Χανίων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αθλητές της Ακαδημίας με τους γονείς τους, προπονητές αλλά και φίλοι της Ακαδημίας. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και γεμάτη από χαμόγελα και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. 
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ευχήθηκε σ’ όλους Καλή Χρονιά με Υγεία για τον καθένα και επιτυχία στους στόχους των τμημάτων της Ακαδημίας.
Η όλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ενώ οι δύο τυχεροί που θα κερδίσουν από ένα tablet θα προκύψουν μετά από κλήρωση μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση αθλητών, που θα γίνει στο γήπεδο της Σούδας.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και το MEGA PLACE, για την συνεργασία και για την άψογη οργάνωση, που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση












1 σχόλιο :

  1. KAI TOY XRONOY PAIDIA KALH XRONIA SE OLOYS ME EPITYXIES KAI YGEIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BASILHS BASILEIADHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή