18 Απρ 2011

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στο Λουτράκι με τη συμμετοχή παιδιών από τις ομάδες Προπαίδων και Τζούνιορ των Ακαδημιών του Άρη Σούδας


Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά, τα μεγάλα πασχαλινά τουρνουά με την ονομασία Adidas Green Challenge Cup.
Για την φετινή αγωνιστική χρονιά το Adidas Green Challenge Cup 2011 θα διεξαχθεί τόσο στην Παραλία της Κατερίνης στις 16-20 Απριλίου όσο και στο Λουτράκι Κορινθίας στις 27 Απριλίου με 1 Μαίου και θα αφορά αποκλειστικά ακαδημίες του Δικτύου των Σχολών από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το τουρνουά που ξεκινάει την 27 Απριλίου στο Λουτράκι αφορά κυρίως σχολές ποδοσφαίρου που προέρχονται από την Αττική, την Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα, τους νήσους Αιγαίου, την Κρήτη, τους νήσους Ιονίου και την Κύπρο.
Αναλυτικά θα συμμετέχουν οι Σχολές Ποδοσφαίρου Ζακύνθου, Ρεθύμνου, Σάμου, Χανίων, Αιγίου, Ηρακλείου, Πάτρας, Σπατών, Χαλκίδας, Αταλάντης, Επισκοπής, Κεφαλονιάς, Πεύκης, Ρόδου, Σύρου, Καλυβίων και Χαλανδρίου.
Και αυτή η διοργάνωση θα έχει διάρκεια 5 ημερών και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της πρότυπης αθλητικής κατασκήνωσης Sportcamp στο Λουτράκι, με τους συμμετέχοντες αθλητές να ανέρχονται περίπου τους 350.
Οι κατηγορίες στις οποίες θα αγωνιστούν οι αθλητές είναι οι κάτωθι:
Γεννηθέντες 1996 – 1997
Γεννηθέντες 1998-1999
Γεννηθέντες 2000 και άνω
Οι νικήτριες ομάδες κάθε κατηγορίας σε καθένα από τα 2 τουρνουά θα κερδίσουν τη συμμετοχή της στους σούπερ τελικούς του Green Challenge που θα διεξαχθούν στα τέλη Αυγούστου στο γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τη συμμετοχή των πρωταθλητριών ακαδημίων των τουρνουά σε Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ και Αυστραλία.
Την οργάνωση των αγώνων έχουν αναλάβει ο Γενικός Διευθυντής των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Βασίλης Αργυρίου, ο Διευθυντής του Δικτύου Σταμάτης Αργύρης που είναι και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης και η Υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης Αγγελική Πλατή ενώ στους αγώνες θα παρασθούν ο Πρόεδρος Γιώργος Καπουράνης, ο Υπεύθυνος Βορείου Ελλάδας Γιώργος Καφές καθώς και πολυπληθές κλιμάκιο προπονητών της κεντρικής ακαδημίας του Παναθηναϊκού στην Παιανία που θα έχουν τον ρόλο των scouters.
Την οργανωτική ομάδα πλαισιώνουν δεκαέξι (16) συνολικά εθελοντές, τελειόφοιτοι και φοιτητές του τμήματος Αθλητικής Διοίκησης της Σπάρτης οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους συμμετέχοντας στην παραγωγή μίας μεγάλης διοργάνωσης.
Και τα δύο τουρνουά θα κλείσουν με τις τελετές βράβευσης όλων ανεξαιρέτως των ομάδων που συμμετείχαν και τη θέση που κατέλαβαν ενώ θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις για τις πρώτες ομάδες, για τις ομάδες Fair Play και σε πολλές ατομικές κατηγορίες, ενώ θα ακολουθήσει εορταστική εκδήλωση προς τιμή όλων των αθλητών, συνοδών των γονέων και κηδεμόνων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου