17 Δεκ 2018

Ολοκληρώθηκαν τα ΑΕΚ FC YOUTH TRIALS - XANIA 2018


Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με την ακαδημία ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 με απόλυτη επιτυχία Καταγραφή Ικανοτήτων νεαρών ποδοσφαιριστών στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας φιλοξενήθηκαν περίπου ενενήντα ποδοσφαιριστές γεννηθέντες κατά τα έτη 2004 ως 2009 προερχόμενοι από τις περισσότερες Ακαδημίες του νομού. 
Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, του υπεύθυνου Εκπαίδευσης των τμημάτων Κ10 – Κ14 κ. Χ.Σίσκου και του προπονητή τερματοφυλάκων της κεντρικής ακαδημίας της ΑΕΚ κ. Π.Μπαρτζώκα οι οποίοι κατέγραψαν αναλυτικά και αξιολόγησαν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στη δραστηριότητα καταγραφής ικανοτήτων.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας ευχαριστεί τους νεαρούς αθλητές αλλά και τους υπευθύνους όλων των Ακαδημιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συνετέλεσαν στην επιτυχία της παραπάνω δραστηριότητας. 



 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου