13 Οκτ 2018

Ασπίδα - Ακ. Ποδ. Σούδας 2-3 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2018-19 // 4η αγωνιστική

Συνέχεια για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων 2018-19 με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο  γήπεδο του Ναυστάθμου με αντίπαλο την ομάδα της Ασπίδας και πήρε τη νίκη με σκορ 2-3.

Η Ακαδημία προηγήθηκε στο 40' όταν ο Μουτσάνι βγήκε στην πλάτη του αμυντικού της Ασπίδας μετά από πάσα του Ράπτη και με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1. Η Ασπίδα ισοφάρισε στο 42' με σουτ του Φιλιππίδη έξω από την περιοχή. Στο 45' ο Σελάμης, που πέτυχε το τέταρτο γκολ του σε ισάριθμα παιχνίδια,  με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα με 1-2 για την Ακαδημία.
Στο 50' ο Ανδρέου ισοφάρισε για την Ασπίδα με πλασέ μέσα από την περιοχή για να έρθει ο Τσένκο στο 90' και με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης) : Παπαδομανωλάκης, Λαβράνος, Ρηγάκης Κ., Καραγιαννίδης Γ., Ράπτης Ν., Σελάμης (75' Μαγγέλας), Παπαγεωργίου Γ., Κακαβελάκης, Μουτσάνι, Τσούρα, Φραγκιαδάκης (45' Τσένκο),  
Αναπληρωματικοί : Τζουγκράκης, Βασιλοδημητράκης, Παπαγεωργίου Ι., Στέφα, Μεμινάι..

Συνολικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία :
ΚΕΡΑΜΕΙΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. 0-3 α.α.
ΡΟΔΩΠΟΥ - ΘΗΣΕΑΣ 3-4 
ΑΣΠΙΔΑ - ΑΚ. ΠΟΔ. ΣΟΥΔΑΣ 2-3 (Μουτσάνι, Σελάμης, Τσένκο)
ΧΑΛΗΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2-0
ΥΡΤΑΚΙΝΑ - ΑΜΙΛΛΑ 2-0

ΠΕΡΓΑΜΟΣ - ΑΡΗΣ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ 3-0
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ 1-1
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΝΟΛ. 0-3 α.α.

Στιγμιότυπα από τον αγώνα





















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου