12 Μαΐ 2018

Ακαδ.Ποδ.Σούδας - Ιδομενέας 3-2 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2017-18 // 30η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων 2017-18. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Σούδας με αντίπαλο την ομάδα του Ιδομενέα και πήρε τη νίκη με σκορ 3-2
Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα για την Ακαδημία που προηγήθηκε στο 32' με φοβερό σουτ του Τσένκο μέσα από την περιοχή. Στο 45' ο Λαπάνι με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Τσένκο έγραψε το 2-0. Στο 56' ο Τσιμπρικίδης μετά από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό με το Λαπάνι έκανε το 3-0. Το 3-1 έγινε στο 58' μετά από αμυντικό λάθος ενώ στο 61' έγινε το 3-2 αφού προηγουμένως προηγήθηκε φάουλ στον τερματοφύλακα της Ακαδημίας. Στο 77' ο Παπαδομανωλάκης απέκρουσε πέναλτι του Ιδομενέα και κράτησε τη νίκη για την ομάδα της Ακαδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Α.Π.Σούδας ολοκλήρωσε την σεζόν παραμένοντας στην κατηγορία με ένα πολύ νεανικό ρόστερ αφού με τις τελευταίες προσθήκες νεαρών ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων της Ακαδημίας το μεγαλύτερο ποσοστό των ποδοσφαιριστών της είναι παιδιά γεννημένα από το 2000 και μετά. Η προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι ο πρωταρχικός στόχος της Διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας και κάτω απ' αυτό το πνεύμα λειτούργησε από την σεζόν 2014-15 που στελεχώθηκε αυτή η ομάδα και θα συνεχίσει και στην νέα χρονιά να λειτουργεί.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης) : Παπαδομανωλάκης, Παπαγεωργίου, Ποταμίτης, Σουρλατζής, Τσούρα, Τσιμπρικίδης, Λαβράνος, Λαπάνι (88' Καρατζής Π.), Μουτσάνι (60' Ανδρεαδάκης), Τσένκο (70' Μεμινάι), Φραγκιαδάκης (80' Καρατζής Σ.).
Αναπληρωματικοί : Ρηγάκης Κ., Ρηγάκης Ι.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :

Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. - ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ 1-5 
ΣΦΑΚΙΑ - ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. 0-2
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ - ΑΣΠΙΔΑ 7-2
ΤΙΤΑΝ - ΑΠΤΕΡΑ 13-Μαϊ-18 1-1
ΧΑΛΗΣ - ΑΜΙΛΛΑ 4-0
ΔΑΦΝΗ - ΘΗΣΕΑΣ 3-1
ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. 0-2

Στιγμιότυπα από τον αγώνα












































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου