1 Απρ 2018

Ακαδ.Ποδ.Σούδας - Θησέας 3-0 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2017-18 // 25η αγωνιστική

Συνέχεια με την 25η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Σούδας με αντίπαλο την ομάδα του Θησέα και πήρε μια σημαντική νίκη με σκορ 3-0
Η Ακαδημία ξεκίνησε επιθετικά τον αγώνα και στο 13' ο Τσιμπρικίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 38' ο Τσιμπρικίδης που βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία. Στο 67' ο Λαπάνι έχασε τεράστια ευκαιρία μόνος του απέναντι από το τερματοφύλακα ενώ στο 74' ο Τσούρα εκμεταλλεύτηκε μία σύγχυση μέσα στην μικρή περιοχή και από κοντά έκανε το 2-0. Στο 85' ο Τσιμπρικίδης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα έκανε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου) : Παπαδομανωλάκης, Φαραζής (19' λ.τρ. Τσένκο), Μαγγέλας (75' Βεργεράκης), Πλανάκης, Ποταμίτης Π., Ρηγάκης Ι., Τσούρα, Ξηράκης (87' Παπαγεωργίου), Λαβράνος, Τσιμπρικίδης, Μουτσάνι (65' Λαπάνι)
Αναπληρωματικοί : Ποταμίτης Κ., Πολάκης, Στέφα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :

ΤΙΤΑΝ - ΔΑΦΝΗ 0-0
ΑΣΤΕΡΑΣ - ΧΑΛΕΠΑΣ ΧΑΛΗΣ 1-1
Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. - ΑΜΙΛΛΑ 2-3
ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. - ΑΣΠΙΔΑ 0-1
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 0-2
ΣΦΑΚΙΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. 0-9
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ - ΑΠΤΕΡΑ 2-1
Στιγμιότυπα από τον αγώνα

























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου