15 Απρ 2018

Ήφαιστος - Ακαδ.Ποδ.Σούδας 0-3 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2017-18 // 26η αγωνιστική

Συνέχεια με την 26η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο των Νεροκούρου με αντίπαλο την ομάδα του Ηφαίστου και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 0-3.
Η ομάδα της Ακαδημίας δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και ο Ήφαιστος έχασε αρκετές ευκαιρίες να προηγηθεί στο πρώτο τέταρτο του αγώνα με κορυφαία το δοκάρι στο 6'. Στο 9' ο Τσιμπρικίδης είχε σουτ έξω από την περιοχή στο ρίζα του κάθετου δοκαριού ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μουτσάνι σε τετ-α-τετ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 23' ο Τσιμπρικίδης  μετά από ωραία συνεργασία με ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία ήταν καλύτερη και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Το 0-2 έγινε στο 86' με σουτ του Τσιμπρικίδη μέσα από την περιοχή. Στο 89' ο Λαπάνι με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου) : Παπαδομανωλάκης, Καραγιαννίδης, Μαγγέλας (65' Ράπτης Ν.), Πλανάκης,Ποταμίτης, Βεργεράκης (82' Φργακιαδάκης), Τσένκο (68' Λαπάνι), Ξηράκης (87' Στέφα), Λαβράνος, Τσιμπρικίδης, Μουτσάνι.

Αναπληρωματικοί : Παναγιωτόπουλος, Ανδρεαδάκης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. - Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. 4-1
ΤΙΤΑΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ 1-1
ΧΑΛΗΣ - ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ 1-2
ΔΑΦΝΗ - ΣΦΑΚΙΑ 9-2
ΘΗΣΕΑΣ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 3-2
ΑΠΤΕΡΑ - ΑΣΠΙΔΑ 5-1

ΑΜΙΛΛΑ - ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. 2-3

Στιγμιότυπα από τον αγώνα





























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου