25 Μαρ 2018

Άπτερα - Ακ. Ποδ. Σούδας 6-1 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας // 24η αγωνιστική

Συνέχεια με την 24η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Σούδας με αντίπαλο την ομάδα των Απτέρων και ηττήθηκε με σκορ 6-1. Στο χειρότερο πρώτο ημίχρονο της φετινής σεζόν η ομάδα της Ακαδημίας έμεινε πίσω στο σκορ στο 19' με αυτογκολ, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δέχθηκε άλλα τέσσερα γκολ στο 23' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, στο 37', 43' και 44' με σουτ μετά από ολέθρια αμυντικά λάθη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία προσπάθησε να ανακάμψει και στο 51' με σουτ του Λαβράνου που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα έγινε το 5-1, ενώ αργότερα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. Τα Άπτερα με κεφαλιά στο 69' έκαναν το 6-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου) : Παπαδομανωλάκης, Λαβράνος, Μαγγέλας (63' Φραγκιαδάκης), Παπαγεωργίου, Πλανάκης, Τσούρα, Ρηγάκης Κ. (46' Μουτσάνι), Φαραζής (46' Σουρλατζής), Τσιμπρικίδης (68' Πολάκης), Ξηράκης,  Ποταμίτης . 
Αναπληρωματικοί : Ποταμίτης Κ., Στέφα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :

ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΧΑΛΗΣ 0-3
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. - ΤΙΤΑΝ 1-0
ΑΣΠΙΔΑ - Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. 2-1
ΘΗΣΕΑΣ - ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ 2-0
ΔΑΦΝΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ 5-3
ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 2-1
ΑΜΙΛΛΑ - ΣΦΑΚΙΑ 5-2


Στιγμιότυπα από τον αγώνα























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου