25 Φεβ 2018

Σφακιά - Ακ. Ποδ. Σούδας 2-6 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας // 21η αγωνιστική

Συνέχεια με την 21η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο του Φραγκοκάστελου με αντίπαλο την ομάδα των Σφακίων και πήρε μία σημαντική νίκη με σκορ 2-6. 
Η Ακαδημία προηγήθηκε μόλις στο 6' όταν ο Ποταμίτης εκμεταλλευόμενος αμυντικό λάθος πήρε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 21' μετά από σουτ του Τσιμπρικίδη ο Δεληγιαννάκης προσπαθώντας να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 44' και πάλι με αυτογκολ από λάθος απόκρουση ο Σφηνιάς έκανε το 0-3.  Τα Σφακιά μείωσαν με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπούχλη στο 56' σε 1-3. Στο 64' ο Πλανάκης με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-4. Στο 79' ο νεαρός Μπαϊλάκης με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-4. Στο 89' ο Μουτσάνι με ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-5 και ένα λεπτό αργότερα ο Τσούρα με πολυ ωραίο σούτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο γάμα για να κάνει έτσι το 2-6 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου) : Παπαδομανωλάκης, Φαραζής, Μαγγέλας (73' Σουρλατζής), Πλανάκης, Ράπτης Ν., Ρηγάκης Κ., Τσούρα, Λαβράνος (69' Μουτσάνι), Τσιμπρικίδης (86' Ρηγάκης Ι.), Ποταμίτης, Τσένκο (79' Φραγκιαδάκης).

Αναπληρωματικοί : Ποταμίτης Κ., Ανδρεαδάκης, Παπαγεωργίου

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ - ΘΗΣΕΑΣ 2-3
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. - ΑΜΙΛΛΑ 4-2
ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΑΠΤΕΡΑ 0-3
ΧΑΛΗΣ - ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. 2-1
ΔΑΦΝΗ - ΑΣΠΙΔΑ 4-2
ΤΙΤΑΝ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 3-1
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ - Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. Διακοπή εις βάρος των φιλοξενούμενων.


Στιγμιότυπα από τον αγώνα



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου