10 Φεβ 2018

Ακ. Ποδ. Σούδας - Τιτάν 0-3 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας // 20η αγωνιστικήΑποτελέσματα, Βαθμολογίες

Συνέχεια με την 20η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο της Σούδας με αντίπαλο την ομάδα του Τιτάνα και ηττήθηκε με σκορ 0-3.
Σ' ένα μέτριο παιχνίδι η Ακαδημία έχασε την ευκαιρία να πρηγηθεί στο 6' όταν ο Ρηγάκης Κ. μέσα από την μικρή περιοχή σούταρε άουτ. Στο 13' και μετά από κόντρα σε πόδι αμυντικού ο Τιτάν έκανε στο 0-1 ενώ στο 15' ο Τσιμπρικίδης με κτύπημα φάουλ έστελε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 16' με σουτ του Χατζηγρηγορίου έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο έδαφος και η βοηθός έδειξε ότι είχε περάσει τη γραμμή τέρματος για να γίνει έτσι το 0-2. Στο 62' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έγινε το 0-3. Η Ακαδημία στη συνέχεια είχε κάποιες ευκαιρίες να μειώσει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου) : Παπαδομανωλάκης, Λαβράνος (75' Παπαγεωργίου), Ράπτης Ν., Σουρλατζής, Ποταμίτης Π.(32' λ.τρ. Ρηγάκης Ι.), Τσένκο (75' Φραγκιαδάκης), Ρηγάκης Κ., Τσούρα, Ξηράκης, Τσιμπρικίδης, Πολάκης (46' Μουτσάνι).

Αναπληρωματικοί : Ποταμίτης Κ., Μαγγέλας, Καραγιαννίδης

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :
ΑΜΙΛΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ 2-0
ΑΠΤΕΡΑ - ΘΗΣΕΑΣ 3-2
Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. - ΧΑΛΗΣ 0-3

ΑΣΠΙΔΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. 1-0
ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2-1

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ - ΔΑΦΝΗ 2-2
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ - ΣΦΑΚΙΑ 4-1


Στιγμιότυπα από τον αγώνα


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου