28 Ιαν 2018

Ακ. Ποδ. Σούδας - Ποσειδών Τσικ. 3-3 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας // 18η αγωνιστική

Συνέχεια με την 18η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο της Σούδας με αντίπαλο την ομάδα του Ποσειδώνα Τσικ. και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 3-3. 
Σ' ένα παιχνίδι που η Ακαδημία πήρε την πρωτοβουλία απ' την αρχή του αγώνα, ο Ποσειδώνας προηγήθηκε στο 4' με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ντόι και στο 20' ο Μαθιουδάκης έκανε το 0-2 μετά από λάθος της άμυνας της Ακαδημίας. Η Ακαδημία που είχε την υπεροχή και έκανε τις ευκαιρίες δέχθηκε και το 0-3 στο 64' όταν μετά από λάθος συνεννόηση τερματοφύλακα και αμυντικών ο Ντόι πήρε την μπάλα και με πλασέ σκόραρε. Τελικά στο 78' ο Πολάκης με ωραία κεφαλιά μείωσε σε 1-3, για να έρθει ο Τσιμπρικίδης στο 86' και με σούτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2-3 ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι Τσιμπρικίδης με φοβερό σούτ ισοφάρισε σε 3-3 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα αφού η Ακαδημία δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις αρκετές ευκαιρίες που της δόθηκαν για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Αντώνης Παπαγεωργίου) : Παναγιωτόπουλος (46' λ.τρ. Παπαδομανωλάκης), Ράπτης Ν., Ποταμίτης, Πλανάκης (46' Σουρλατζής), Ρηγάκης Κ., Ξηράκης, Τσιμπρικίδης, Τσουπάκης (67' Ρηγάκης Ι.), Λαβράνος, Φραγκιαδάκης (46' Πολάκης), Τσούρα.
Αναπληρωματικοί : Μαγγέλας, Ανδρεαδάκης,

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :
ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. - ΑΠΤΕΡΑ 1-2
ΑΣΠΙΔΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ 3-2
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ - ΑΜΙΛΛΑ 1-1
Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. - ΘΗΣΕΑΣ 1-3
ΣΦΑΚΙΑ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 2-5
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ - ΔΑΦΝΗ 5-1
ΧΑΛΗΣ - ΤΙΤΑΝ 6-1


Στιγμιότυπα από τον αγώνα


























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου