21 Ιαν 2018

Άμιλλα - Ακ. Ποδ. Σούδας 1-1 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας // 17η αγωνιστική

Συνέχεια με την 17η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας με αντίπαλο την ομάδα της Άμιλλας και ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1.
Η ομάδα της Ακαδημίας προηγήθηκε στο 17' όταν μετά από σέντρα του Λαβράνου ο αμυντικός της Άμιλλας στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδας του. Μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει κι΄ άλλα γκολ η Ακαδημία είχε στο 25' σε τετ-α-τετ του Τσουπάκη και στο 32' με σούτ του Ξηράκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει γκολ με καλύτερη αυτή του Λαπάνι που έστειλε τη μπάλα με πλασέ στο κάθετο δοκάρι στο 64', ενώ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα η ομάδα της Άμιλλας πίεσε και έχασε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει πράγμα που το πέτυχε στο 92' με κεφαλιά.


Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης): Παναγιωτόπουλος, Ράπτης Ν., Ποταμίτης, Πλανάκης, Ρηγάκης Κ., Ξηράκης (87' Μαγγέλας), Τσιμπρικίδης, Τσουπάκης (51' Λαπάνι), Λαβράνος (79' Ανδρεαδάκης), Φραγκιαδάκης (72' Σουρλατζής), Τσούρα.
Αναπληρωματικοί : Παπαδομανωλάκης, Πολάκης, Ρηγάκης Ι.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :

ΑΣΠΙΔΑ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 0-1
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. - ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ 2-2
ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΤΙΤΑΝ 0-4
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ - ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. 1-1
ΑΠΤΕΡΑ - Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. 2-0
ΘΗΣΕΑΣ - ΣΦΑΚΙΑ 4-1
ΔΑΦΝΗ - ΧΑΛΗΣ 3-3

Στιγμιότυπα από τον αγώνα























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου