9 Δεκ 2017

Ακ. Ποδ. Σούδας - Ν.Σαμψών 0-1 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας // 13η αγωνιστική

Συνέχεια με την 13η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων. Η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αγωνίσθηκε το μεσημέρι στο γήπεδο της Σούδας με αντίπαλο την ομάδα του Νέου Σαψών και ηττήθηκε με σκορ 0-1. Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα της Ακαδημίας που είχε την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 7' σουτ του Τσιμπρικίδη πέρασε λίγο άουτ, στο 35' όταν ο Τσιμπρικίδης εκτέλεσε φάουλ και ο τερματοφύλακας του Σαμψών απέκρουσε πολύ ωραία. Στο 42' ένα επιθετικό φάουλ μετατράπηκε από το διαιτητή σε αμυντικό και από την εκτέλεσή του προήλθε το 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι παίχτηκε στο μισό γήπεδο με την Ακαδημία να χάνει αρκετές ευκαιρίες με κλασσικότερη αυτή όταν ο Λαπάνι σε τετ-α-τετ πλάσαρε λίγο άουτ, κεφαλιά του Σουρλατζή πέρασε δίπλα από το δοκάρι ενώ λίγο νωρίτερα ο διαιτητής είχε αρνηθεί πεντακάθαρο πέναλτι όταν ο Τσούρα απέναντι από τον τερματοφύλακα ετοιμαζόταν να σκοράρει και ανατράπηκε από πίσω.  
Αν και δεν έχουμε αναφερθεί ποτέ στη διαιτησία δυστυχώς σήμερα ένας διαιτητής που ο πιο επιεικής χαρακτηρισμός είναι "ακατάλληλος" αλλοίωσε το αποτέλεσμα και δε σεβάστηκε την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας να κερδίσουν το παιχνίδι. Επιθυμούμε και ελπίζουμε να μην ορισθεί να ξαναδιευθύνει παιχνίδι όχι μόνο της Ακαδημίας αλλά και γενικότερα, τουλάχιστον μέχρι να μάθει να εφαρμόζει σωστά τους κανονισμούς.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης): Παπαδομανωλάκης, Φαραζής (62' Λαβράνος), Ρηγάκης Κ., Ποταμίτης, Σουρλατζής, Καραγιαννίδης, Τσούρα, Ξηράκης 
(80' Μαγγέλας), Τσιμπρικίδης, Τσουπάκης (77' Ρηγάκης Ι.), Λαπάνι.
Αναπληρωματικοί : Παναγιωτόπουλος, Φραγκιαδάκης, Κληρονομάκης, Ράπτης Α.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :
ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ - ΧΑΛΗΣ 1-1

ΑΣΠΙΔΑ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 0-0
ΑΜΙΛΛΑ - ΘΗΣΕΑΣ 3-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ - ΣΦΑΚΙΑ 5-0
Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. - ΤΙΤΑΝ 2-5
ΕΝΩΣΗ Θ.Κ. - ΔΑΦΝΗ 2-1
ΑΠΤΕΡΑ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. 4-0



Στιγμιότυπα από τον αγώνα






















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου