9 Σεπ 2017

Ασπίδα - Ακ. Ποδ. Σούδας 2-3 // Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας 2017-18 // 1η αγωνιστική

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Χανίων η ομάδα της Ακαδ. Ποδ. Σούδας αφού για την πρώτη αγνωνιστική επικράτησε της Ασπίδας στο γήπεδο του Ναυστάθμου με σκορ 2-3. Η ομάδα της Ασπίδας προηγήθηκε στο 43' με 1-0 ενώ στο 45' ο Πολάκης ισοφάρισε για την Ακαδημία με σουτ μέσα από την περιοχή. Με την έναρξη του δευτέρου και στο 49' η Ασπίδα κέρδισε πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας Παναγιωτόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά, για να έρθει στο 61' και πάλι ο Πολάκης να κάνει το 1-2 όταν μετά από λάθος των αμυντικών πήρε τη μπάλα και σκόραρε μέσα από τη μικρή περιοχή. Στο 63' ο Λαπάνι έκανε το 1-3 με σουτ μέσα από την περιοχή. Η ομάδα της Ασπίδας μείωσε στο 87' σε 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Ασπίδας Γιάννη Καλπάκη που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης): Παναγιωτόπουλος, Λαβράνος, Μαγγέλας, Βεργεράκης, Ξηράκης, Τσιμπρικίδης, Λαπάνι (77' Τσένκο), Τσούρα, Πολάκης (80' Στέφα), Ποταμίτης, Πλανάκης. 

Αναπληρωματικοί : Τζουγκράκης, Κληρονομάκης, Βασιλοδημητράκης, Φαραζής, Φραγκιαδάκης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία:

ΕΝΩΣΗ Κ.Θ. - Ν.ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΕΡ. 3-0
ΑΜΙΛΛΑ - ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ 4-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΕΠΑΣ - ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ 2-3
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΤΣΙΚ. - ΧΑΛΗΣ 1-0
ΑΠΤΕΡΑ - ΣΦΑΚΙΑ 2-0
ΘΗΣΕΑΣ - ΤΙΤΑΝ 0-3
ΔΑΦΝΗ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ 0-1

Στιγμιότυπα από τον αγώνα 
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου