11 Ιουν 2017

Η εκδήλωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου η ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17 για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, με την διοργάνωση της ετήσιας εκδήλωσης της στο γήπεδο της Σούδας.

Στην εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές των τμημάτων της Ακαδημίας ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Σούδας Δ.Καραγιαννίδης, ο παλαίμαχος διαιτητής Α.Κουκλάκης, ο επιχειρηματίας Κ.Καπετανάκης, ο τέως προέδρος του Άρη Σούδας Ε.Κουρκούτης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Σούδας Σ.Κλωθάκης και ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Κ.Κιάσσος.

Στη συνέχεια ακολούθησε πολύ κέφι και χορός που κράτησε μέχρι αργά υπό τους ήχους της μουσικής και των τραγουδιών του νεανικού συγκροτήματος των Σ.Παπαδάκη, Ν.Χριστουλάκη, Ν.Ανδρεάκη και Γ.Τζαμαντάκη.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες της, σε όλους τους χορηγούς για την προσφορά των δώρων καθώς και σε όλους τους γονείς και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους συμβάλλοντας έτσι στην απόλυτη επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση





































































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου