11 Φεβ 2017

Ξεκίνησε η συνεργασία Α.Π.Σούδας με ΑΕΚ FC Development Network (1η επίσκεψη 6 & 7 Φεβρουαρίου 2017)

Η παρουσίαση από την ιστοσελίδα ww.athlitiko.gr
Ξεκίνησε η συνεργασία Α.Π.Σούδας με ΑΕΚ FC Development Network (1η επίσκεψη 6 & 7 Φεβρουαρίου 2017)  

Εικόνες και δηλώσεις από την παρουσία των υπεύθυνων ακαδημιών της ΑΕΚ στη Σούδα


Το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη από τους υπεύθυνους ακαδημιών της ΑΕΚ στο γήπεδο της Σούδας, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών που έχει ανακοινωθεί εδώ και μερικές ημέρες.
Από τη μεριά των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν ο πολύπειρος στο κομμάτι των ακαδημιών Μπάμπης Ζελενίτσας (φώτο κάτω), αλλά και ο Χρήστος Σίσκος (κεντρική φώτο) που είχαν την ευκαιρία να στείλουν τις τεχνογνωσίες από μία μεγάλη ακαδημία της χώρας, όπως είναι αυτή της ΑΕΚ, τόσο στους προπονητές, όσο και στα παιδιά τις μέρες που βρέθηκαν στα Χανιά.
Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης, υπήρξαν και διάφορες ομιλίες από τους δύο προπονητές στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους γονείς οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν διάφορες ερωτήσεις που αφορούν τα παιδιά τους γύρω από το ποδόσφαιρο.
Μετά το τέλος του καμπ ο κ. Ζελενίτσας μίλησε στο athlitiko και αναφέρθηκε στη συνεργασία των δύο πλευρών, αναλύοντας το πλάνο, αλλά και τους στόχους που υπάρχουν από την «κιτρινόμαυρη» ακαδημία.
Οι δηλώσεις του κ. Ζελενίτσα έχουν ως εξής:
Βρισκόσαστε σε μία από τις πιο προηγμένες ακαδημίες των Χανίων. Ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από την παρουσία σας στη Σούδα;
Είμαι σε προσωπικό επίπεδο μπορώ να πω εναρμονισμένος με το δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ, αλλά και ικανοποιημένος γιατί μετά από μία πολύμηνη συζήτηση είμαστε εδώ με τον κ. Σίσκο για να γνωρίσει ο ένας τον άλλο, έτσι ώστε να βάλουμε τις βάσεις για περαιτέρω συνεργασία.
Πράγματι η ακαδημία του ποδοσφαίρου της Σούδας έχει μία προϊστορία στο χώρο και θέλαμε και εμείς και προσδοκούμε για το μέλλον να βάλουμε τη δική μας τεχνογνωσία έτσι ώστε αυτό που έχει προσπαθήσει η ακαδημία το προηγούμενο χρονικό διάστημα να πάρει μία μεγαλύτερη διάσταση.
Οπότε αυτή η συνεργασία των επόμενων 4-5 μηνών θα δημιουργήσει τις βάσεις για μία πιο αποδοτική και ελκυστική συνεργασία.
Ποιο είναι το πλάνο, αλλά και οι στόχοι που θέλετε να πετύχετε μέσα από τη αυτή την συνεργασία μέσα στους επόμενους μήνες;
Όπως προείπα είναι μία προσπάθεια που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις το διάστημα που θα επακολουθήσει για να δομηθεί το πρόγραμμα των ετήσιο των προπονήσεων που στην ουσία το δομούμε εμείς και το υλοποιούν οι συνεργάτες εδώ στη Σούδα.
Θα είναι ένα πρόγραμμα που δεν θα εστιάσουμε μόνο στην  προπονητική διαδικασία, αλλά θα βάλουμε και κάποια κοινωνικά, πολιτισμικά  πλαίσια δραστηριοτήτων έτσι ώστε να διαμορφώσουμε καλύτερα την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του νέου ποδοσφαιριστή.
zelenitsas
aek se souda
aek se souda.jpg1
aek se souda.jpg2
aek se souda.jpg3

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου