29 Μαρ 2015

Ακ.Ποδ.Σούδας - Νέος Ηρακλής Νερ. 1-0 (Γ' Κατηγορία - 17η αγων.)

Με νίκη συνέχισε μια αγωνιστική πριν το τέλος η ομάδα της Ακ. Ποδ. Σούδας. Το πρωί στο γήπεδο της Σούδας στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας αντιμετώπισε την ομάδα του Νέου Ηρακλή Νερ. και επικράτησε με σκορ 1-0.
Σ' ένα δυνατό παιχνίδι κέντρου η ομάδα μας προηγήθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου με πλασέ του Πιρπινάκη μέσα από την μικρή περιοχή μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλισε χωρίς μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και από τις δύο ομάδες μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα που ο διαιτητής του αγώνα σφύριξε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Ηρακλή το οποίο και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μάστορας κρατώντας έτσι την νίκη για την ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έπαιξαν με 10 παίκτες λόγω αποβολών μετά από αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακ.Ποδ. Σούδας(Τραχανατζής Χρ.) Μάστορας, Σφακιωτάκης, Μπλαζουδάκης (52' Ροκάκης), Σκορδιλάκης, Αρχοντάκης, Δημοτάκης Ε., Τσέκοβ, Φραγγεδάκης (77' Αναγνωστάκης), Καρίπογλου (32' Μιχαηλίδης), Ρηγάκης, ΠιρπΙνάκης.
Αναπληρωματικοί : Βουλγαράκης, Φαραζής, Ντινάκου, Ράπτης


Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία :
ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜ.-ΡΑΠ. 0-2
ΥΡΤΑΚΙΝΑ - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 1-3
ΤΑΛΩΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0 α.α.
Α.Ε. ΧΑΝΙΩΝ - ΣΦΑΚΙΑ 0-3 α.α. 


Στιγμιότυπα από τον αγώνα

Ο Μάστορας πέφτει και αποκρούει εντυπωσιακά το πέναλτι στο 90'+
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου