11 Μαΐ 2014

Ακ. Ποδ. Σούδας - Διαγόρας 3-0 (Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας 21η αγωνιστική)

Με τον αγώνα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας απέναντι στον Διαγόρα, συνεχίστηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Σούδας η 21η και προτελευταία αγωνιστική του Πρωτάθληματος της Γ' Κατηγορίας Χανίων 2013-14.  
Η ομάδα της Ακαδημίας, που ξεκίνησε πολύ επιθετικά το παιχνίδι και ανέλαβε από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο προηγήθηκε στο 39' με πλασέ του Φαραζή μέσα από την μικρή περιοχή μετά από την πάσα του Ροκάκη ο οποίος έπαιξε πολύ ωραία το 1-2 με τον τον Σφακιωτάκη. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Ακαδημίας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 49' και πάλι ο Φαραζής με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Η ομάδα του Διαγόρα είχε την ευκαιρία να μειώσει στο 60' αλλά μετά από εκτέλεση πέναλτι η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 93' μετά από πολύ ωραίο σουτ του Βλαμάκη έξω από την περιοχή έγινε και το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. 
Ακ. Ποδ. Σούδας (Τραχανατζής Χρ.) : Λουλουδάκης, Σφακιωτάκης,  Λίγγος, Δημοτάκης, Αρχοντάκης, Ροκάκης, Ντινάκου, Φραγγεδάκης (90΄ Βουλγαράκης), Ρηγάκης, Φαραζής (75' Βλαμάκης), Μιχαηλίδης. 

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα καθώς και η βαθμολογία μετά την 21η αγωνιστική :
ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΔΑΦΝΗ 1-2
ΥΡΤΑΚΙΝΑ - ΤΑΛΩΣ 5-1
Α.Ε. ΧΑΝΙΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-3 α.α.
ΙΚΑΡΟΣ ΤΑΥΡ. - ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ 1-0
ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜ.-ΡΑΠ. 0-4
Η ομάδες ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ έχουν -2 βαθμούς από ποινές και θα ξεκινήσουν την επόμενη αγ. περίοδο με -2 βαθμούς.
- Οι ομάδες ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ έχουν -4 βαθμούς από ποινές και έχουν ξεκινήσει με -4 βαθμούς. 
 - Η ομάδα Α.Ε. ΧΑΝΙΩΝ έχει -6 βαθμούς από ποινές 
και θα ξεκινήσει την επόμενη αγ. περίοδο με -6 βαθμούς. Η ίδια ομάδα μετά από 3 μηδενισμούς έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και κάθε αντίπαλός της παίρνει το μεταξύ τους παιχνίδι με 3-0 άνευ αγώνος.
 - Η ομάδα ΤΑΛΩΣ έχει -12 βαθμούς από ποινές και 
θα ξεκινήσει την επόμενη αγ. περίοδο με -7 βαθμούς. 

Στιγμιότυπα από το παιχνίδι












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου