5 Φεβ 2014

Διαγόρας - Ακαδ. Ποδ. Σούδας 3-1 (10η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας 2013-14)

Ήττα με σκορ 3-1 από τον Διαγόρα, γνώρισε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ν.Χωριού η ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σούδας στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ' Κατηγορίας Χανίων 2013-14.
Η ομάδα της Ακαδημίας που ξεκίνησε πιο επιθετικά το παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο 13' με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Τσουπάκη. Στη συνέχεια και σ' έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο με πολύ νερό από τη συνεχή βροχή, η ομάδα μας αν και είχε την πρωτοβουλία δεν κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ και το ημίχρονο έληξε με 0-1. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50' μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό της ομάδας της Σούδας και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1. Μερικά λεπτά αργότερα και μετά από λανθασμένη υπόδειξη του α' βοηθού, ακυρώθηκε ως οφσαιντ κανονικό γκολ για την ομάδα της Σούδας, για να φτάσει έτσι το 80' λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ ο επιθετικός του Διαγόρα βρέθηκε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 2-1.  Τελικά στο 87' και μετά την αποβολή (δεύτερη κίτρινη) του Βασιλοδημητράκη που διαμαρτυρήθηκε για τον καταλογισμό ενός φάουλ εις βάρος του, η ομάδα του Διαγόρα κατάφερε να πετύχει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας εκφράζει την διαμαρτυρία της για την διαιτησία του Κου  Αλεξόπουλου και του Α' Βοηθού του Κου Κατσαρού.

Ακ. Ποδ. Σούδας (Τραχανατζής Χρ.) : Λουλουδάκης, Σφακιωτάκης (85' Φαραζής), Λίγγος (60' Φραγγεδάκης), Αρχοντάκης, Τσουπάκης, Βασιλοδημητράκης, Ροκάκης (75' Παινέσης), Ντινάκου, Δημοτάκης, Ρηγάκης, Μιχαηλίδης. 
Αναπληρωματικοί : Κολιακουδάκης, Χριστοδουλάκης.  

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά και την 10η αγωνιστική:
ΔΑΦΝΗ - ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 4-2
ΤΑΛΩΣ - ΥΡΤΑΚΙΝΑ 1-4
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Α.Ε. ΧΑΝΙΩΝ 3-0 α.α.
ΝΕΟΣ ΣΑΜΨΩΝ - ΙΚΑΡΟΣ ΤΑΥΡ. 1-2
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΜ.-ΡΑΠ. - ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ 2-0
    - Η ομάδα ΔΙΑΓΟΡΑΣ έχει -4 βαθμούς από ποινές
    - Η ομάδα ΝΕΟΙ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ έχει -4 βαθμούς από ποινές
    - Η ομάδα Α.Ε. ΧΑΝΙΩΝ έχει -6 βαθμούς από ποινές
    - Η ομάδα ΑΕ ΧΑΝΙΩΝ μετά από 3 μηδενισμούς έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

                                                        
Το γκολ του Τσουπάκη

Στιγμιότυπα από τον αγώνα














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου